torsdag 11 december 2008

Sjukhus


Nu är vi hemma efter att ha bott på sjukhuset i fyra dagar. S har opererat båda knäna och har haft tuffa dagar. Han har varit sååå duktig fast det har varit jobbigt för honom!
Idag på förmiddagen så kom pappa och då visade S sin fina duktighets medalj som han fick efter operationen. Han var så stolt och fast han inte kan tala så visar han på sitt sätt att han tyckte att den är så fin.


Är så tacksam för all underbar personal som vi träffat de här dagarna!!!!!
Kirurg, narkos och sköterskor ♥ ♥ ♥
Känner också sådan tacksamhet för alla timmar av av studier som de har lagt ner i sina utbildningar för att vi ska kunna få den hjälp vi behöver när vi behöver den som mest!
Bara ett tryck på knappen när smärtan blir för svår så kommer dessa underbara människor för att hjälpa och lindra!

Nu känns det i allafall så skönt att vara hemma igen!

3 kommentarer:

Morfen sa...

Kram och välkomna hem igen! Det är inte särskilt vilsamt att bo på sjukhus men tack och lov för att de finns. Stor kram till dig och lillkillen!

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Kan inte vara lätt att se sitt barn opereras, skönt att det är över och att ni mår bra.
Kram Lotta

Lotta sa...

Hej och tack för att du kikat in hos mig och att jag på så sätt hittade hit till din blogg!!! Såå härlig julstämning du har här inne, jag riktigt känner lukten av dina kryddor och "skogslukten" från mossan för att inte tala om hur det vattnar sig i munnen när man tittar på godiset. Hoppas verkligen att din lille kille hämtar sig bra efter operationen och att allt blivit lyckat! Det är fantastiskt vad barn är tåliga och duktiga i dessa sammanhang. Ha en riktigt skön helg och hoppas vi "hörs" snart!
Lotta