torsdag 13 augusti 2009

Barndomens sköna dagar

Idag har det regnat och jag har testat olika free actions på bilder från våran tur till stranden i söndags kväll.
Tänk vad roligt det är med photoshop!!!!! Skulle kunna sitta hur länge som helst och bara lära mig mer och mer. Är så tacksam till rutinerade photoshoppare som Maybemej och Mikaela som så generöst delar med sig av sina kunskaper och bra länkar där man kan hitta mycket roligt.

På dessa bilder har jag använt Michelle Nicole (Carnival) 0ch Lala Martin (Boke textur) som jag hittade hos Maybemej. Har du inte varit inne på Moderskeppet hos min favorit Mattias så måste du gå dit också om du är intresserad av bildbehandling.

Nu är mannen och handlar kvällsmat så det är nog dax att jag förbereder lite i köket innan han kommer hem så att vi kan äta direkt. Han är lite känslig när blodsockret sjunker. ;D

Kram Tin

2 kommentarer:

maybe*mej sa...

Du är ju för supergullig. Kul att du har länkat till mig. Alltid lika roligt att dela med sig av det man hittar på nätet. Det finns ju så mkt fint som man kan använda så att ens egna kort blir finare. Jag känner mig just inte som något proffs men lite har man lärt sig med åren i allafall och det mesta har jag lärt mig från Mikaela. Hennes kurser är superbra. ha det bäst.. och fotot på pojken på stranden är jättefint.

Morfen sa...

Fantastiska foton och jätteroligt med bildbehandling.. Jag skulle vilja gå en kurs, men det var ju det där med tiden också.. Kramis!