måndag 17 augusti 2009

Sommarlovets sista dagar....

I helgen har vi varit till Göteborg med barnen. Jag hade tagit några semesterdagar eftersom jag annars skulle ha jobbat hela helgen och det var så skönt. Ville passa på att utnyttja de allra sista dagarna på barnens lov. Där besökte vi Liseberg i två dagar och det var tur för lördag kvällen bjöd på regn så vi åkte tillbaka till hotellet och gick sedan ut på restaurang och åt.

Kan ni tänka er att vi bodde på samma hotell som Madonna !!!!! Nu var det ju bara det att hon bodde där förra helgen och i en annan svit, på en annan våning och för ett annat pris! Annars var det ganska nära. Såg gästboken där hon skrivit sitt namn och den var så fint inglasad, annars hade jag till och med kunnat haft en autograf också, vad säger ni om det? Angående att nästan ha träffat en kändis.....

Visst är detta fotot en härlig mix av nutidens "skruvade" och extrema karusell brevid dåtidens gamla slänggunga. Gammalt är inte dåligt utan mycket populärt i det här fallet hos mina barn, men hade de haft längden inne för att åka Kanonen så hade den använts flitigt. Det läskigaste jag åkte var Balder, oj vad det pirrade i magen!!!!! :D
Nu har vi återgått till vardagen och skolan har startat. I morse var det pirrigt och med stor förväntan de gick iväg tillsammans med mig med sina nya skolväskor. Kan inte fatta att de börjar vara så stora. Bara ett år kvar på dagis för våran minsta och sedan är alla skolbarn, det känns konstigt men väldigt roligt också.
Hoppas nu att sommarvädret får fortsätta så att vi får njuta lite mer av värmen.
Kram Tin

5 kommentarer:

Morfen sa...

Vad kul med Liseberg och vilka läckra foton du tagit!! Rackarns vad nära du var att få en skymt av Madonna. ;) Hon var tydligen otroligt osocial hela tiden här (inte konstigt heller med två intensiva shower , fyra barn och en ung älskare på 22 i släptåg, "tanten" är ju ändå över 50!).
Kramiskramis och som vanligt - tack för inspirationen!!!

maybe*mej sa...

suuuperfina bilder. har länge velat ta tivolibilder. De blir så fina.

kardemumma sa...

Åhhh...vilka underbara bilder du visar. Jag älskar Liseberg och Balder!Tack för din söta kommentar.
Kramar C

mammamjuk sa...

Vilken härlig blogg du har, jag återkommer...

(Favvis)Maria sa...

Så härliga bilder! Sådär gammeldags stil över dem!