lördag 9 januari 2010

SkidåkningHoppas att ni inte tröttnar på mina vinterbilder som jag visar hela tiden.
Jag får liksom inte nog av det vackra vita vinterlandet som vi alla lever i just nu.Igår tog jag några bilder genom vårt köksfönster på grannens tak för det var så fint mot den blå himlen. Ska titta på de här bilderna när snön smält och vi har det mörkt och lerigt för det hinner nog bli sånt väder igen den här vintern, eller vad tror ni?
Jag har så otroligt oputtsade fönster så det är konstigt att det gick att fota genom dem.Spår i snön får så fin effekt med hjälp av ljuset och skuggan.

Idag har vi varit till slalombacken så att barnen fick prova sina skidor vi köppte förra året.Då hann vi bara åka en gång så det var andra gången för dottern och hon var jätte duktig.
Hon fick inte nog utan ville åka hela tiden och var så glad för att hon vågade.


Minsta sonen åkte för allra första gången och det gick också bra men vi ska nog skaffa sele för att känna oss tryggare om vi ska åka i större backar med mer folk.
När han tröttnat på skidorna så lekte han i de stora snövallarna och rullade upp och ner. :D
När vi åkte hen visade termometern på -22 grader!!!!
Konstigt nog känndes det aldrig så väldigt kallt.
Kram Tin

4 kommentarer:

Engelska Villan sa...

Hallå Tin!
Vad härligt det ser ut i backen! Längtar redan tillbaka till fjällen :) (kom hem igår...)
Vår 4-åring blev en hejare på slalom i år, tidigare har det gått sådär... Längtar till minstingen (2 år) kan åka också, så att hela familjen kan ge sig ut i backen!
Kram kram Anna

Livet på Vestergård sa...

Härliga vinterbilder! Man tröttnar inte på att vare sig se andras eller själv ta foton av denna ljuvliga vinter vi har i år.
Temperaturen har också varit riktigt hyfsad hos oss i dag.
Ha det bra. Kram Kicki

Lyktor och Tyg sa...

Jag tröttnar inte på fina vinterbilder. Jag lovar det kkommer lerigt tråkigt väder. Va kul att åka slalom, var ni i storstenshöjden kanske?
kram Kristina

Cecilia sa...

Hejsan

Passa på att besöka oss, Articsisters, nu under helgen. Vi har stor REA på samtliga stämplar. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

Välkommen in MVH /Cecilia

http://www.safirsilk.se