torsdag 4 mars 2010

I väntan på våren...

Snön ligger i stora drivor ute men äntligen så börjar solen kampen mot snön och det är varmt och skönt om man sitter i ett soligt läge. Nu hör man hur det droppar av smält snö och det är verkligen ett skönt ljud efter en så lång och fantastisk vinter.
I dag på förmiddagen så skottade vi våran altan som var full med snö som drivit upp och massor av snö som vi skottat av från taket. Vi orkade skotta halva men sparade en del som fick bli en snöborg till barnen. :D
Jag älskar våran altan för det är sol där nästan hela dagarna och på våren blir det jätte skönt om man skottar rent så att solen torkar upp den. Man kan gå barfota där på varma brädor och snön ligger runt omkring. En blandning av varmt och kallt det känns lite konstigt men härligt.

Nu längtar man ju efter snödropparna men mina ligger änu under en jätte driva med snö så de lär jag få vänta på. Förra vintern så köpte jag denna lilla kruka med söta små droppar som jag har på köksbordet för att få lite vår känsla här inne. Helt OK med tygblommor för mig i brist på de riktiga ett tag till.

Hoppas att ni har sköna dagar!!!!

3 kommentarer:

Lyktor och Tyg sa...

Hej på dig!
Jag skulle vilja ha skönare dagar än att ha öroninflammation och lite besvär i luftrören. Men jag blir väl frisk snart. Ha det så bra själva. Tror du vi ses på något kalas i mars?
kram Kristina

kardemumma sa...

Men vad det var längesedan jag tittade in till dig!Hoppas att allt är bra med dig och dina!
Du är så himla pysslig och det du gör är så himla fint!
Kramar Carina

Lyktor och Tyg sa...

Hej undrar oom det är något som fösvunnit på din blogg, det går inte att lämna någon kommentar till ditt sista inlägg.

Skulle du vilja hjälpa mig med en ny header (heter det så?) till min blogg?
Om jag skickar över bilder till, jag har inte photoshop. Om du har lust bara.
Kram Kristina