onsdag 10 februari 2010

Lite pyssel

Det var länge sedan jag visade något pyssel som jag gjort här på bloggen. Det har en förklaring och det är att jag inte pysslat just något det sista halvåret. Har jag någon tid över så brukar jag fastna i photoshop vilket är min stora hobby. Det finns ju ett hav av kunskaper inom det området och jag har bara skrapat lite på ytan. Tänk att det finns så mycket roligt att lära sig!!!!

Här är i alla fall ett hjärta som jag sydde till dottern före jul. Var tvungen att testa att använda transfers som man kan göra så mycket kul med. Jag printade ut en bild och sydde fast på hjärtat. Det var roligt och lätt att använda. Köpte det på Panduro och det står precis hur man ska göra på förpackningen Prova om ni inte testat. Är sugen på att göra något med enbart text nästa gång. Får se vad det kan bli. :)

4 kommentarer:

Morfen sa...

Det spelar väl ingen roll på vilket sätt man pysslar - bara man får utlopp för sin kreativitet och photoshop är grymt kul också. :D
Härligt när du bjuder på ditt skapande. Kramis!

Lyktor och Tyg sa...

Visst blir man pysselsugen ibland. jag har kollat på transfers på Panduro men inte köpt än, det kanske inte är så krångligt.
Hoppas ni mår bra, jag är lite trött när det är fredag men annars är det bra.
Kram Kristina

ScrapKia sa...

Härliga foton och sött hjärta!

Håller med Morfen, spelar ingen roll vilket pyssel man gör, bara man har skoj! :-)

Önskar dig en härlig Alla Hjärtans Dag!

My petite craft house sa...

Vilket bra pysseltips! Det måste jag prova.

Kram Anneli