onsdag 4 februari 2009

Naturligt vackert


Vinkar lite från sängen! Har sjuknat om igen efter att ha varit bra i måndags sedan började jag känna mig matt igår. Så jag la mig i sängen så fort jag kom hem från jobbet på eftermiddagen. Denna gången har jag åkt på en annan sorts icke så angenäm sjukdom då man gärna vill ha en hink ståendes vid säng kanten. Vill inte nämna den vid namn!!!!

Börjar vara trött på att ligga i sängen nu! Enda ljuspunkten var i måndags då jag kände mig pigg och gick ut till garaget och klappade lite på min såg och sågade ut två bokstäver! :D
Det är inte klokt vad jag är glad för den!!!!! Visar nya bokstäverna nån dag då jag blir frisk!

Idag blir det en bild från förra veckan på det vackraste som finns = saker från naturen, och här är det pärlhyacint lökar!

Kram Tin

5 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår precis vad du menar med hur tråkigt det är att vara sjuk till slut! har legat däckad med influensa hela soliga helgen!
Vilken härlig blogg och väldigt fina foton, hoppas det är ok om jag lägger din länk på min blogg? Krya på dig! kram Pillan

Mjuka sa...

Suck så vackert!! Krya på dig!
kramar Malin

Malin - I min trädgård sa...

Men usch! Den sortens sjuk är den värsta. Jag är också sjuk, men mer förkyld/oont i halsen variant.

Krya på dig!

Kram M

Engelska Villan sa...

Hej!
Tusen tack för gulliga ord på min blogg! Och vilken tur att att du hittade mig, för då hittade ju jag dig! Vilken jättefin, inspirerande blogg du har!! De där stämplade skyltarna och H:et ÄLSKAR jag!
Kram Anna

Lilla huset på prärien sa...

Stackare, jag hoppas att du kryar på dig snart. Här har jag lite ont i halsen men annars ok. Imorgon hoppas jag på en loppisrunda... håll tummarna :)

Kul med din väninna förresten - att vi är så lika menar jag. Kanske en tvilling jag inte känner till!? :)

Kram Jenny