lördag 27 oktober 2012

Hösten är vacker


Här kommer en till bild från i tisdags när jag fotade alla fina höst löv. 
Det var nästan overkligt gult och det var så fantastiskt fint väder. 
Är glad att jag hann att fota en del då, för jag ser att löven redan har ändrat färg och mer har fallit av för att det har varit lite kallare nu.   

4 kommentarer:

Anders W sa...

Visst är det vackert. Och visst kan man njuta av hösten! Älskar dina lysande träd!

Ellison sa...

Hej Tin!
Kul att du kikade förbi min blogg. Med mig är det bra :) Hur är det själv? Vilka vackra höstfoton. Ha det bäst! Kram Ellinor

Pernilla ~Pillan~ sa...

Vilket underbart foto!! Även det nedan var ju så fint! Har försökt fånga hösten när solen varit framme men inte alls lyckats så bra som du gjort. Kul att du gillade mitt exploding card och att du lämna en hälsning, ha en bra kväll. Kram

Lisbet sa...

Men hallå där – surfade runt med kaffekoppen i min hand och fastnade på din sida. Vad härligt att läsa om dina tankar och funderingar. Jag gillar skapandet, att få ro i själen och vila i handens arbete. Jag är helt övertygad om att det är nog något som alla bör ta vara på mer. Ju mer jag tänker på det just nu, desto viktigare känns det. Ja nu fick jag idé till en ny artikel i ämnet.

Vill du ha lite mer pepp så har jag Gratis HälsoBlad med massor med inspiration och motivation för att leva roligare. Du får tips och pepp en gång i veckan i 8 veckor.
Till årsskiftet planerar jag att nå ut med en gratis-app också.
Ta vara på dig.