torsdag 6 maj 2010

Vind i seglen

Vi är väldigt lyckligt lottade att mina svärföräldrar har en segelbåt som vi gärna får låna på sommaren. Så i går förmiddag så åkte jag och mannen med yngsta sonen till båten för att vårstäda och lägga in alla dynor.

Seglen skulle sättas på och det var mycket att pyssla med i solskenet. En underbar dag men lite kallt i luften.

Skönt att sommaren snart är här!!! Man längtar efter varma sommardagar då det bara är att hoppa i vattnet och simma och bada. Men det är väldigt mysigt att "bryggsegla" som vi gjorde i går också.
Det är så rogivande att lägga sig en stund i solen och känna hur vågorna guppar.
Som tur är så är det en strålande sol nu på morgonen i dag också så vi får hoppas att det håller i sig hela dagen.

6 kommentarer:

Therese sa...

Ja! Mer sol till folket! Kram

maybe*mej sa...

visst är det underbart. Vi var ute och seglade för 4 veckor sen... tror jag det var... så himla härligt att vara ute fast det inte är sommar. =)

"Infing" sa...

Låter underbart! Vi sålde vår båt för två år sen och jag saknar den massor, men jag fick världens finaste kök istället! ;-)

Tack för din fina kommentar hos mig!

Vi ses igen!

Biggan sa...

Dina foton har allt!! Känsla, balans och mening! Underbara!

Mia sa...

Jisses vilket vackert foto, det översta!!! Alltså alla din foton är super... men just det översta var otroligt vackert... å friskt och fritt, eller hur jag skall förklara. :-D Har du slutat scrappa?
Kram! / Mia

It's a house sa...

Vilka underbara bilder!!! Själv är jag också lyckligt lottad med svärföräldrar som har båt, underbart att få vara ute och njuta utan att behöva bära huvudansvaret!

Ha det gott!