fredag 20 februari 2009

Snickrat en sänggavel


I början på veckan snickrade jag en sänggavel till vår dotter. Har sååå länge letat men har bara hittat sängar med ram runt hela sängen men jag ville bara ha en gavel där uppe.

Inpirerad av min inrednings och fixar guru Chez som gjort en annan variant fast i tyg så var det bara att övertyga mannen att han skulle hjälpa mig att köpa en stor MDF skiva och lite lister på Bauhaus. En affär som jag kommit att älska :))) Fick den stora skivan uppsågad i affären så att den gick in i bilen. Passade på att få den sågad i en 90 cm bred bit så var det bara att såga till en sida hemma på 94 cm så att den blev lite bredare än sängen.

Väl hemma så sågade jag till listerna/bräderna så att det blev som en ram och ett kryss. Målade allt och skruvade sedan fast delarna. Krysset var lite trixigt. Kan säga att jag är glad att det finns spackel! ;D
Sängen blev klar igår och H blev jätte nöjd så det känns roligt!

Gaveln står löst på golvet men jag ska skruva fast några klossar nertill så att den inte ska falla ifall någon flyttar på själva madrassen. Men det får bli en annan dag för jag har blivit så fruktansvärt förkyld så nu är jag sjuk för tredje gången på drygt två veckor. Börjar tycka att det får vara nog med sjukdommar för min del nu. Som tur är så är det bara jag i familjen som drabbats. ;)Hoppas att ni alla får en skön helg!!!!
Nu är det dax för mig att hoppa ner i sängen så kroppen får fortsätta att vila!
Är det någon som har en bra huskur föresten?
Kram Tin

tisdag 17 februari 2009

Scrappat lite


Har gjort en LO med ett kort på mannen och våran äldsta son tillsammans i gungan.
Jag älskar det här kortet för att det visar en sån kärleksfull och förtrolig stund mellan far och son. Har gjort en väldigt enkel layout för jag tycker att kortet talar för sig själv!

Håller på att snickra lite här hemma men det är inte färdigt ännu så det får jag visa senare.

Nu har vi sportlov och snö så att det går att åka skidor och pulka utan problem! Tänk att det kom så perfekt till lovet! Har varit i backen på eftermiddagen där vi åkt skidor och pulka det var jätte härligt!
Jag är verkligen ingen friluftsmänniska för jag älskar att vara inne! Inget att vara stolt över men det är tyvärr sanning!
Minsta sonen sa till mig en dag, -Mamma du är aldrig ute!
Vad svarar man på det? Usch vad hemskt det låter !!! Tyvärr så är han lik mig och gillar också mest att vara inne! Men jag försöker att bättra mig och det har gått riktigt bra på slutet!

Hoppas att ni är mer aktiva och sportiga än vad jag är! ;D

Ha det så bra !

tisdag 10 februari 2009

Fler skyltar


Har målat och stämplat några skyltar till min dotters rum. Av någon anledning så är det roligast att pyssla till hennes rum! Antagligen för att hon blir så otroligt glad för allt hon får! :D
Stämplade upp början på bönen, Gud som haver barnen kär... och skrev in hennes namn istället. Ända sedan hon var liten så har hon alltid velat att vi ska be den tillsammans på kvällen när hon ska somna så jag tyckte att det passade bra med en liten skylt! ;D


Gjorde också en som det står Stör ej på som hon kan hänga på sin dörr!
Nu är det ju tyvärr så att de två personer som stör henne mest i livet varken kan läsa eller överhuvud taget aldrig skulle bry sig om några skyltar angående att inte störa sin storasyster. ;D
Vi föräldrar kan ju ialla fall respektera hennes önskan!

Vilken vinter vi har fått här nu!!!!!
Hoppas verkligen att den får ligga kvar till nästa vecka då det blir sportlov så alla barn får njuta av snön.

Hoppas att ni alla har det bra!

onsdag 4 februari 2009

Naturligt vackert


Vinkar lite från sängen! Har sjuknat om igen efter att ha varit bra i måndags sedan började jag känna mig matt igår. Så jag la mig i sängen så fort jag kom hem från jobbet på eftermiddagen. Denna gången har jag åkt på en annan sorts icke så angenäm sjukdom då man gärna vill ha en hink ståendes vid säng kanten. Vill inte nämna den vid namn!!!!

Börjar vara trött på att ligga i sängen nu! Enda ljuspunkten var i måndags då jag kände mig pigg och gick ut till garaget och klappade lite på min såg och sågade ut två bokstäver! :D
Det är inte klokt vad jag är glad för den!!!!! Visar nya bokstäverna nån dag då jag blir frisk!

Idag blir det en bild från förra veckan på det vackraste som finns = saker från naturen, och här är det pärlhyacint lökar!

Kram Tin