lördag 18 oktober 2008

Stämning


Här hemma myser vi i skenet av vårat nya ljus! Barnen är så stolta! Det blev en brandsäker variant med stenar i botten. Är det någon som har bra tips på vad man kan lägga i mer som inte är brandfarligt?

Nu ska jag fortsätta att kolla på stjärnor på is och äta ostbågar! Mums! :D

6 kommentarer:

teres sa...

Åhhh vad fint! Fast vad andra dekorationer beträffar har jag tyvärr inga ideer tycker nog att så här runda fina stenar liksom är finast.

teres sa...

Åhhh kanske vi skulle kunna göra som julklappar till lite sl'äkt från barnen här :D, tack Christine. Kom på att man borde kunna hitta slipat glas o bling kanske.

kramen

Therese sa...

Vad fint det blev! Kul idé! Visst är det mysigt med höst, pyssel och ljus.

teres sa...

Du det är inte lätt men att smurfa runt bland en massa olika bloggar så brukar det dyka upp lite tips. Pysselpassions idoltävling är det inte för sent för ännu. Kul med rejäl utmaning kan jag säga :).

Hoppa på vetja än är det inte försent ;)
http://pysselpassion.blogspot.com/

Elenor sa...

Åhh, det är kul att göra geléljus, kanske skulle göra det som julklappar i år! =) Snäckor funkar också bra om inte brandfarlig fyllning!

Fnyz sa...

idér på rakarm är glaspärlor och liknande, snäckor, saker av metall funkar ju åxå som berlocker, gem :-D , sånna glasdekorationer som man ka nköpa att ha i krukor m.m.

ja lite tips iaf :-)