söndag 11 november 2007

Bidrag till veckansskissHar gjort denna LO till http://www.veckansskiss.blogspot.com.
Skissen är ritad av Fialia och jag gillade den direkt.
Bilden är från i sommras när vi tog tåget till Stockholm
och besökte GrönaLund.
En oförglömlig dag för oss som barnen pratar om än idag.
Här vilar de på en bänk utanför Pettsons skojiga hus.

Har använt papper från MME-Signature suit och stämpeln är från Autumn leavs 'Journaling stamps'. De smala remsorna ser tyvärr lite mer rosa ut på bilden än i verkligheten.

ÅÅÅ vad det är roligt att scrappa!!!

fredag 2 november 2007

LO från scrapträffen


Nu är LOn klar som jag började på hos Mia! Stort tack till alla nya och gamla scrapvänner som var där för så trevligt sällskap!!! Ska lägga upp lite länkar till era bloggar här på sidan!
Som för det mesta så går min LO i brunt!!!! HiHiHi Det är svårt att bortförklara att det är min absoluta favo scrapfärg!!!Antingen är det papper eller chalk, kan inte vara utan heltenkelt. Har här använt en fin skiss från scrapinspiration.blogg.se.
Sen har det ju även på denna LO smugit in några Easer stämplar och mitt älskade Fontwerks Hennahjärta.
Väntar stämplar från USA och fick en avi på posten att de fick hämtas idag men de kunde inte hitta dem! Snyft! Får vänta några dagar tills efter helgen så dyker de förhoppningsvis upp.
Var föresten på mässan i Karlstad förra helgen och köpte en Bind it all maskin av Pysselmyran så jag kan göra spiralalbum. Ska bli sååå roligt! Tala om att tjejen som har pysselmyran var super trevlig! Träffade lite bekanta där också, vilket var roligt.

Hoppas att ni får en trevlig scraphelg! :D